T’koncept Beach Club

De perfecte mix tussen beachclub en bistro.

Met een uitgebreid assortiment aan food & drinks.

Tkoncept beach club is opgestart met het idee om u een instant vakantiegevoel te bezorgen.  Met een eindeloos zicht op het prachtige Middelkerkse strand en de blauwe Noordzee ontnemen we onmiddellijk jouw stress en dagelijkse sleur.

Voor elk wat wils:

  • Leuk terras met tafels en stoelen, om gezellig bij te praten
  • Zandterras met loungemeubelen en zitzakken, om  ongeremd te relaxen met heerlijk glas wijn,  streekbiertje of één van onze Gin Tonics.
  • Binnen trekken wij deze lijn door met lounge zetel, vintage tafels en stoelen om het vakantie gevoel ook bij minder weer te kunnen behouden.

Drinks

Genieten kan u ook door ons aanbod aan fancy drinks, unieke biertjes of een heerlijk glas wijn.

We hebben steeds een 8-tal verschillende Gin Tonics voorzien van trendy garnituren.  Genieten kan ook met onze huisgemaakte cocktails, Mojito, Rhum Rachel of Punch Tkoncept Beach.

In de bieren gaan we voor leuke streekbieren, bekend en onbekend.  Ook voor onze tapkranen kiezen we veeleer voor bieren die het ontdekken waard zijn, zoals Paix Dieu, enkel gebrouwen bij volle maan of onze Sint Bernardus 12.

Heerlijk terras vraagt ook heerlijke wijnen.  U kan verschillende hippe wijntjes degusteren per glas.  Rosé kan uiteraard niet ontbreken bij een beachclub, daarvoor hebben we onze Cap Gris als schitterend uithangbord.

Uw zomer begint hier!

Food

Wij brengen een mix tussen hippe fingerfoods, waarbij sharing centraal staat.  En onze Vlaamse klassiekers.

Hier staat gezeligheid en genieten centraal.  Genietend van het uitzicht en het gezelschap, deel je enkele van onze fingerfoods of voor de grotere honger zijn er A la carte gerechten in vlees en vis.

Rode draad door beide formules is huisbereid en dagverse producten!

Food – Fun – Friends!

Live pics of ‘T Koncept Beach Club

Partners