‘T Koncept Feestzaal

Unieke locatie voor unieke gelegenheden

Welkom in onze feestzaal gelegen op de zeedijk in Middelkerke. Met zicht op de Noordzee en het Middelkerkse strand hebben we het ideaal kader voor uw feest – event. Voorzien van een schitterend en groot terras alsook zandterras kan u optimaal genieten van het uitzicht. Dit terras kan ook dienen als uitbreiding van de zaal door er schitterende tent op te plaatsen.

Wij hebben tafels, stoelen, partytafels, barstoelen voor 120 personen. Tkoncept is ook volledig rolstoeltoegankelijk.

Het idylische uitzicht brengt uw gezelschap meteen in de juiste sfeer. Deze feestzaal unieke troeven die ons onderscheiden van de rest.

Onze ervaring

Chef Pieter doorliep zijn opleiding in Ter Groene Poorte Brugge en runt al 16 jaar zijn eigen keuken. Tom zit al jaren in de horeca groothandel en weet zo de beste producten terug te vinden. Ook op het gebied van wijn en Gin weet Tom u te begeleiden in de zoektocht naar een perfect wijnkeuze passend bij onze gerechten!

Onze kwaliteit

Wij selecteren uit verscheidene leveranciers de meest verse topproducten. Kwaliteit is ons hoofddoel in onze zoektocht naar dagverse producten. Deze vormen de basis van alle gerechten die door ons geserveerd worden!

Onze aanpak

Elke bespreking starten wij met een wit blad. Wij hebben geen voorgemaakte menu, maar starten altijd eerst met het luisteren naar uw wensen. Aan de hand van de richtlijnen, budget, gelegenheid maken wij een voorstel op maat. Onze basisprincipes zijn, werken met producten van de beste kwaliteit. Ook streven wij steeds naar een correcte prijs - kwaliteit verhouding.

Partners